Blog Online Fitness

ONFIT START & RESTART: 5 týdenní program pro začátečníky začíná už 14. října
Fitness

ONFIT START & RESTART: 5 týdenní program pro začátečníky začíná už 14. října

25.09.2024
V pondělí 14. října startuje program ONFIT START & RESTART, který je určen pro ty, kteří se cvičením začínají nebo se k pravidelnému pohybu chtějí po pauze vrátit.

Jdeš do toho s námi? V polovině října začíná ONFIT Start & Restart: 5 týdenní fitness program, určený pro ty, kteří se k pravidelnému pohybu chtějí po letní nebo delší pauze opět vrátit, případně se cvičením úplně začínají. 

▪️Začínáme v pondělí 14. října 2024

▪️ONFIT START & RESTART je určen pro ty, kteří se cvičením začínají nebo se k pravidelnému pohybu chtějí po pauze vrátit

▪️První dva týdny odcvičíme v lehčím/středním tempu a pak už do toho pořádně šlápneme a další tři týdny budou trochu intenzivnější????

▪️Potřebovat budeš jen podložku, jednoručky a jakékoliv aktivní členství na www.onlinefitness.cz

 

 

▪️ Čekají vás: Fitness výzvy o super fitness ceny od partnerů programu (brzy zveřejníme)

▪️Každý týden tě čekají tři 45 minutové lekce: Fit Kardio, Posilovačka, Zpevni & Tvaruj a víkendová fitness výzva, která tě naučí nový přístup ke cvičení.

 

❤️Srdcem programu bude Facebooková skupina ONFIT START & RESTART, do které se můžeš už teď přidat.
Ve skupině najdeš tréninkový plán na následující týden, zadání víkendové fitness výzvy a podporu od nás a ostatních účastnic. Navíc tam na tebe čeká odkaz na nákup extra výhodného čtvrtletního členství.

 

▪️ K plnohodnotnému absolvování programu je nutné mít aktivní jakékoliv členství na Online Fitness >>> Pro ty, kteří s námi začínají a členství zatím aktivní nemají, je připraveno speciální akční Čtvrtletní členství s neomezeným přístupem ke všem lekcím za 389 Kč, členství není v běžném ceníku a odkaz na jeho nákup je pouze pro členy FB skupiny ONFIT START & RESTART, členství koupíš tady: https://www.onlinefitness.cz/start

▪️Pokud již máte aktivní členství na Online Fitness, nic dalšího kromě podložky na cvičení potřebovat nebudete

 

:white_check_mark: Co dál?

:black_small_square: Časová flexibilita: Lekce budou vysílány ráno, ale nemusíš se bát, že kvůli práci nebo povinnostem o něco přijdeš. Záznam každé lekce bude dostupný ihned po odvysílání v archivu TOP lekcí.
:black_small_square: Soutěže o fitness ceny: Každý týden máš šanci vyhrát skvělé ceny od našich partnerů.

:black_small_square: Motivace a podpora: Sledujeme tvé pokroky, měříme spálené kalorie, hodnotíme úspěchy a navzájem se motivujeme a inspirujeme.

 

Těšíme se na společný start programu ONFIT a na 5 týdnů plných pohybu! Přidej se k nám na cestě za lepší kondicí a pevnější postavou. 

 

Další články

Fitness
Dýchejte správně, cvičte lépe: Výhody správného dýchání
Dýchejte správně, cvičte lépe: Výhody správného dýchání
Správné dýchání během cvičení je často přehlíženým, ale zásadním faktorem, který může významně ovlivnit váš výkon i celkovou pohodu. Zlepšuje přísun kyslíku do svalů, reguluje srdeční rytmus, snižuje únavu a přispívá k duševnímu klidu. Věnujte pozornost svému dechu a objevte, jak může správná dechová technika posunout vaše cvičení na novou úroveň.
Čtěte více
Fitness
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Síla, stabilita a sebevědomí: Proč jsou hýžďové svaly klíčové pro naše zdraví a kondici?
Dosáhnout pevných a vypracovaných hýžďových svalů však není snadné. Potřebujete k tomu ty nejúčinnější cviky, pravidelný trénink a také trpělivost. Od podpory páteře a prevence zranění až po estetický vzhled – zjistěte, proč je právě cvičení hýžďových svalů nezbytné pro optimální pohodu a kondici celého těla.
Čtěte více
Nahoru